Zaklada Kap za slap


Web shop

Aukcija VINA ZAJEDNO 2006


Revija Svijet u čaši i njen izdavač poduzeće MAM-VIN d.o.o. aukciju ZAJEDNO 2006 od 15. srpnja do 15. studenoga 2010. organiziraju u dobrotvorne svrhe, za Zakladu kap za slap sa sjedištem u Splitu, u Kliškoj ulici b.b.

Aukcija se odvija prijavama telefonom, telefaksom i pismom te putem interneta, na gore navedenim web stranicama. Na dražbu se stavljaju magnumi (boce zapremnine 1,5 litre) s crnim vinom ZAJEDNO 2006 od sorata Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah i Malbec a koje su zajednički, od prvih radova u vinogradu u 2006. godini pa do boce u 2009. godini skupa kreirali najpopularniji hrvatski vinogradar i vinar Vlado Krauthaker iz Kutjeva i prva hrvatska revija za vino, kulturu jela, pića i turizam Svijet u čaši iz Zagreba, preko svojega glavnog urednika Željka Suhadolnika. Vino, dozrijevano oko dvije godine u barriqueu, namijenjeno je dužem odležavanju. Boce nose potpise brojnih znanih ličnosti iz našeg javnog života (političari, znanstvenici, estradni umjetnici, sportaši…), među njima i predsjednika Države dr. Ive Josipovića.

Aukcija se provodi dakako prema utvrđenim pravilima, a sudjelovati mogu svi zainteresirani: punoljetni građani kao pojedinci, gospodarski subjekti, organizacije (društveno-političke, sportske i druge), i to ne samo iz Hrvatske nego i iz drugih zemalja.

Način sudjelovanja u aukciji: svi zainteresirani najprije trebaju putem tipizirane uplatnice uplatiti 10 posto od početne vrijednosti boce na dražbi (40,00 kuna) na žiro-račun Zaklade kap za slap, kao polog i jamstvo ozbiljnosti sudionika (polog se vraća ili obračunava kod konačnice). Osobama koje žele sudjelovati u dražbi preko interneta nakon predočene potvrde o uplati pologa dodjeljuje se osobni broj koji omogućuje ulazak u program aukcije postavljen na webu. Ponude telefaksom i poštom realiziraju se kroz jedinstveni obrazac koji se može dobiti u sjedištu Zaklade kap za slap i koji se, popunjen, šalje izravno na adresu Zaklade kap za slap.

Žiro račun Zaklade kap za slap je: 2340009-1110312616 kod Privredne banke Zagreb

Početna cijena boce vina ZAJEDNO 2006 je 400,00 kuna. Podizanje u licitiranju je od minimalno 40.00 kn na više. Sudionici u aukciji mogu se natjecati za više potpisanih boca (zapravo, za sve za koje se uplati navedeni pojedinačni startni polog u visini od 10 posto vrijednosti boce).

Boce na završetak i ishod dražbe, tj. do 15. studenga 2010., čekaju uskladištene u podrumu Vlade Krauthakera.

U završnici aukcije prije trenutka preuzimanja (isporuke) magnuma osobe koje se eventualno predomisle potvrđuju to pismenom izjavom i potpisom, uz dodatak da se slažu da ukoliko ne izvrše uplatu izlicitirane ponuđene cijene mogućnost preuzimanja magnuma prepuštaju prvom nižem ponuđaču, koji je izlicitirani iznos dužan uplatiti u roku od pet (5) dana tj., do 20. studenoga 2010., na žiro račun Zaklade kap za slap.

Za vrijeme aukcije predviđene su dvije do tri pressice u Zagrebu.

Cijeli tijek aukcije može se pratiti na www.zaklada-kapzaslap.hr , a akciju još prate i revija Svijet u čaši, Hrvatski radio Drugi program (emisije Radna subota, Gladne uši, Globotomija, Vikendica), Slobodna Dalmacija, kao i mnogi lokalni listovi i radijske postaje.

Za sve dodatne informacije i detalje pogledati na www.zaklada-kapzaslap.hr ili obratiti se na email: info@zaklada-kapzaslap.hr odnosno na telefon 00385(0)917227615, Mirela Pigler.

Predaja na ovoj dražbi kupljenih magnuma ZAJEDNO 2006 predviđena je na posebnoj svečanosti uz prigodni domjenak i u nazočnosti brojnih potpisnika vina ZAJEDNO 3. prosinca 2010. kad se obilježava Svjetski dan osoba s invaliditetom.

Web shop

  

Licitiraj

Plemenita kap za slap dobrote

Pošalji upit