Zaklada Kap za slap


Vijesti

Vijesti

29.11.2010

Visoko pokroviteljstvo za četvrti Oskar humanosti

Svečanost dodjele humanitarnih priznanja "DODIR DOBROTE", poznat kao OSKAR HUMANOSTI, održati će se 15. prosinca, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića i Predsjednice Vlade RH, gospođe Jadranke Kosor.
Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, putem svoje Zaklade „Kap za slap“ i utemeljitelja projekta ROTARY KLUBA SPLIT PLUS, po 4. put organizira svečanu večer dodjele humanitarnih priznanja „DODIR DOBROTE koja  će se održati 15. prosinca 2010. s početkom u 20 sati, u dvorani Grand Dalmacija, hotela Le Meridien Lav.
Na svečanosti  dodjele ovih prestižnih humanitarnih priznanja  osobama i tvrtkama koje su prema podacima dostupnim Zakladi Kap za slap, pokazale iznimnu kvalitetu svog humanitarnog djelovanja u proteklim godinama, imati ćemo se priliku na jedinstven način zahvaliti onima, koji nam svojim humanitarnim angažmanom ukazuju na način kako da gradimo i njegujemo ono najbolje u nama .      
I ovogodišnja ceremonija dodjele biti će izniman doživljaj za sve prisutne, za što se posebno može  zahvaliti nesebičnoj potpori Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, ali i naporima tvrtke Libor koja kao dio svog društvenog korisnog angažmana, autorski kreira i producira ovaj događaj od njegovog nastanka.
Cjelokupne medijske aktivnosti ovogodišnjeg DODIRA DOBROTE protječu u ozračju 5 godina suradnje dvoje utemeljitelja ovog projekta, Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije i  ROTARY KLUBA SPLIT PLUS.   Njihov složan angažman na poticanju sustavnosti u humanitarnom djelovanju, ali i promoviranju ideje da donatori najdirektnije odlučuju kome će i na koji način pomoći, ima za cilj prezentaciju što veće transparentnosti korištenja doniranih sredstava.
Tijekom godina Dodir dobrote je stasao u humanitarni projekt u kojem dobročinitelji nisu anonimne osobe već istinske zvijezde, a humanitarno djelovanje, javnosti dostupan čin koji postaje najbolji primjer i smjernica ponašanja mnogim drugim ljudima koji u sebi nose klicu želje za širim društveno korisnim djelovanjem.