Zaklada Kap za slap


Vijesti

Vijesti

21.07.2010

Konzum donirao 50.000 kuna Zakladi Kap za SlapPovodom otvorenja najvećeg konzumovog trgovačkog centra na području Dalmacije, Super Konzuma na Sirobuji u Splitu, zakladi Kap za slap uručena je donacija od 50.000 kuna. Ante Todorić izvršni potpredsjednik Agrokora za poslovnu grupu Maloprodaja, Darko Knez predsjednik Uprave Konzuma te Zlatan Stipišić Gibonni koji je UNICEF-ov ambasador dobre volje, uručili su ček upravitelju zaklade Kap za slap Anti Raosu.
Novac će se preko zaklade Kap za slap usmjeriti na pet obitelji koje imaju djecu s teškim psihomotornim oštećenjima, a na način da će se mjesečno svakoj obitelji uplaćivati po 1.000 kuna i tako narednih deset mjeseci. Zaklada Kap za slap je podatke o teško bolesnoj djeci dobila iz Udruge osoba s invaliditetom Split, a riječ je o četiri djevojčice i dva dječaka između osam i dvanaest godina dok jedna od obitelji ima dvoje djece sa teškim oštećenjima.
Financijska pomoć prijeko je potrebna ovim obiteljima zbog velikih troškova koje imaju kako bi svojoj djeci pružili što bolju i kvalitetniju skrb, a donacija Konzuma će u svakom slučaju olakšati financijsku situaciju i barem djelomično pokriti troškove rehabilitacije i olakšavanja njihove svakodnevice.

Zaklada Kap za slap zahvaljuje se Konzumu d.d. na donaciji