Zaklada Kap za slap


Vijesti

Vijesti

25.03.2013

Humanitarni koncert: ZA ISTINU - JA MOGU SVE

Centar za autizam – ustrojbena jedinica Split u suradnji sa: Zakladom „Kap za slap“ kao nositeljem projekta, roditeljima polaznika Centra, Crvenim križem Split, Hrvatskom Gorskom Službom Spašavanja Split, Braniteljima Splitsko-dalmatinske županije, Udrugom branitelja logoraša grada Zagreba i Zagrebačke županije, Regionalnim klubom IPA (International Police Association ) PU SD, Zakladom za djecu Ararita, M.U.O.S.I.D. Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije i Udrugom specijalne policije iz domovinskog rata, POVODOM SVJETSKOG DANA SVJESNOSTI O AUTIZMU organizira Humanitarni koncert radnog naziva “Za Istinu“ i pod geslom djece i osoba s autizmom  „Ja mogu sve“ koji se planira održati u velikoj sportskoj dvorani Gripe 02. travnja, 2013. u 20,05 h, uz izravan prijenos HRT-a i  call-centar.
Pozivamo sve ljude dobre volje da se uključe i budu dio našeg tima, te pomognu u osiguravanju financijskih sredstava koja bi pomogla realizaciji humanitarnog  koncerta „ZA ISTINU-JA MOGU SVE“  koji će zasigurno, zbog prikupljenih sredstava i podrške javnosti, unaprijediti kvalitetu života i obrazovanja djece i osoba s poremećajem iz autističnog spektra.
Za tu namjenu otvoren je i poseban bankovni račun kod  PBZ 2340-0091-5105-69-128.
Ukupan prihod s ovog koncerta namjenjan je Centru za autizam - Split, kupnji mini-busa za prijevoz štićenika i adaptaciji prostora za senzorsku integraciju.